picture
eye

Для людей з вадами зору.

Звичайна версія сайту

Шлюб за добу plane

Аеропорт «Бориспіль» пропонує пасажирам оригінальну послугу – «Шлюб за добу». Тепер закохані, які мріють одружитися, можуть поєднати серця прямо перед вильотом, або одразу після повернення з авіамандрівки*. Влаштуйте свято для двох, повне авіаційної романтики!

Контакти сервісу «Шлюб за добу»:

E-mail: wedding24boryspil@kbp.aero

Тел.: +38093 202 01 10

Реєстрація шлюбу в аеропорту проводиться протягом тижня в наступний час:

Вівторок: 09:00 –  20:00

Середа – п’ятниця: 09:00 – 18:00

Субота: 09:00 – 16:45

Детальніше про вартість сервісу та додаткові послуги в рамках  «Шлюбу за добу» можна дізнатися за вказаними вище контактами.

Процедура державної реєстрації шлюбу здійснюється в залі реєстрації міжнародних вильотів терміналу «D» (3-й поверх).

 *Одруження одразу після прильоту доступне тільки для громадян України. Детальна інформація в менеджера сервісу.

Увага! Після введення в дію нового сервісу «Шлюб за добу», аеропорт «Бориспіль» отримує велику кількість запитів від закоханих. Зауважуємо, що кожне звернення опрацьовується і обов’язково отримає зворотній зв’язок. Дякуємо за розуміння.

ДЕРЖАВНА РЕЄСТРАЦІЯ ШЛЮБУ МІЖ ГРОМАДЯНАМИ УКРАЇНИ

Перелік документів:

–   Паспорт громадянина України (при наданні id-картки додатково подається витяг з реєстру про місце реєстрації);

–   Ідентифікаційний код;

– Якщо один із наречених вже перебував у шлюбі, додатково надається документ, що підтверджує припинення попереднього шлюбу (свідоцтво про розірвання шлюбу, рішення суду про розірвання шлюбу, свідоцтво про смерть),

– Особи, в яких вилучено паспорт громадянина України, у зв’язку з взяттям на консульський облік в іншій державі, надають паспорт громадянина України для виїзду за кордон з відповідною відміткою про це в паспорті.

ДЕРЖАВНА РЕЄСТРАЦІЯ ШЛЮБУ МІЖ ЧОЛОВІКОМ ТА ЖІНКОЮ, ЯКІ НЕ Є ГРОМАДЯНАМИ УКРАЇНИ (АБО ОДИН ІЗ НИХ)

Перелік документів:

– Закордонний паспорт (або паспортний документ) іноземця та нотаріально засвідчений в установленому порядку переклад на українську мову;

– Якщо в іноземця є дозвіл на проживання, додатково надається посвідка на тимчасове чи постійне місце проживання в Україні з відміткою в закордонному паспорті про видачу такої посвідки;

– Якщо один із наречених вже перебував у шлюбі, додатково надається документ, що підтверджує припинення попереднього шлюбу (свідоцтво про розірвання шлюбу, рішення суду про розірвання шлюбу, свідоцтво про смерть), легалізований (апостильований) відповідним чином та нотаріально засвідчений в установленому порядку перекладом на українську мову.

 Зверніть увагу, що перед подачею заяви на реєстрацію шлюбу, потрібно перевірити легальність перебування іноземця на території України. Для цього Вам потрібно звернутись з усіма вищезазначеними документами до менеджера сервісу «Шлюб за добу». Ми направимо відскановану копію паспорта іноземця та його перекладу на перевірку до відділу державної реєстрації актів цивільного стану. В середньому строк перевірки складає від 1 до 5 робочих днів.

Якщо паспорт іноземця виданий менше, ніж за півроку до подання заяви на державну реєстрацію шлюбу, додатково іноземець має надати довідку про перетин кордону з Державної прикордонної служби України за останні 180 днів. Або надати свій попередній закордонний паспорт.