picture
eye

Для людей з вадами зору.

Звичайна версія сайту

Шлюб за добу plane

Аеропорт «Бориспіль» пропонує пасажирам оригінальну послугу – «Шлюб за добу». Тепер закохані, які мріють одружитися, можуть поєднати серця прямо перед вильотом, або одразу після повернення з авіамандрівки*. Влаштуйте свято для двох, повне авіаційної романтики!

Контакти сервісу «Шлюб за добу»:

E-mail: wedding24boryspil@kbp.aero

Тел: +38(093)202-01-10  

Детальніше про вартість сервісу та додаткові послуги в рамках  послуги «Шлюб за добу» можна дізнатися за вказаними вище контактами.

Процедура державної реєстрації шлюбу здійснюється в залі реєстрації міжнародних вильотів терміналу «D» (3-й поверх).

*Одруження одразу після прильоту доступне тільки для громадян України. Детальна інформація в менеджера сервісу.

Увага! Після введення в дію нового сервісу «Шлюб за добу», аеропорт «Бориспіль» отримує велику кількість запитів від закоханих. Зауважуємо, що кожне звернення опрацьовується і обов’язково отримає зворотній зв’язок. Дякуємо за розуміння.

ДЕРЖАВНА РЕЄСТРАЦІЯ ШЛЮБУ МІЖ ГРОМАДЯНАМИ УКРАЇНИ

Перелік документів:

–   паспорт громадянина України (при наданні id-картки додатково подається витяг з реєстру про місце реєстрації);

–   ідентифікаційний код;

– якщо один із наречених вже перебував у шлюбі, додатково надається документ, що підтверджує припинення попереднього шлюбу (свідоцтво про розірвання шлюбу, рішення суду про розірвання шлюбу, свідоцтво про смерть),

– особи, в яких вилучено паспорт громадянина України, у зв’язку з взяттям на консульський облік в іншій державі, надають паспорт громадянина України для виїзду за кордон з відповідною відміткою про це в паспорті.

 ДЕРЖАВНА РЕЄСТРАЦІЯ ШЛЮБУ МІЖ ЧОЛОВІКОМ ТА ЖІНКОЮ, ЯКІ НЕ Є ГРОМАДЯНАМИ УКРАЇНИ (АБО ОДИН ІЗ НИХ)

Перелік документів:

– закордонний паспорт (або паспортний документ) іноземця та нотаріально засвідчений в установленому порядку переклад на українську мову;

– якщо в іноземця є дозвіл на проживання, додатково надається посвідка на тимчасове чи постійне місце проживання в Україні з відміткою в закордонному паспорті про видачу такої посвідки;

– якщо один із наречених вже перебував у шлюбі, додатково надається документ, що підтверджує припинення попереднього шлюбу (свідоцтво про розірвання шлюбу, рішення суду про розірвання шлюбу, свідоцтво про смерть), легалізований (апостильований) відповідним чином та нотаріально засвідчений в установленому порядку перекладом на українську мову.

Зверніть увагу, що перед подачею заяви на реєстрацію шлюбу, потрібно перевірити легальність перебування іноземця на території України. Для цього Вам потрібно звернутись з усіма вищезазначеними документами до менеджера сервісу «Шлюб за добу». Ми направимо відскановану копію паспорта іноземця та його перекладу на перевірку до відділу державної реєстрації актів цивільного стану. В середньому строк перевірки складає від 1 до 5 робочих днів.